Продължете към съдържанието

ПОРЪЧКОВИ модели входни врати KARTAL

НАВАРРА ООД предлага в асортимента си 16 серии поръчкови входни врати от KARTAL.  Всички серии и техническите характеристики за тях можете да разгледате в продуктовият каталог на KARTAL по-долу.

НАВАРРА ООД предлага в асортимента си 16 серии поръчкови входни врати от KARTAL.  Всички серии и техническите характеристики за тях можете да разгледате в продуктовият каталог на KARTAL.

ВСИЧКИ СЕРИИ

WOOD COATING

стр. 8

PRESTIGE

стр. 12

RUSTIC

стр. 56

GRANITE

стр. 58

COMPOSITE

стр. 62

ULTRALAM

стр. 68

PVLAM

стр. 82

LUXURY RUSTIC

стр. 88

SIMPLE RUSTIC

стр. 104

ELEMENT

стр. 116

CONTRAST

стр. 122

CHROME

стр. 150

LAMINOX RUSTIC

стр. 164

CLASSIC RUSTIC WALNUT

стр. 178

CLASSIC RUSTIC PONPON

стр. 204

METAL

стр. 212

LAMINOX RUSTIC

стр. 164

CLASSIC RUSTIC WALNUT

стр. 178

CLASSIC RUSTIC PONPON

стр. 204

METAL

стр. 212

КАТАЛОГ поръчкови врати

Зареждането на каталога може да отнеме до 10 секунди.

ЗАПИТВАНИЯ ЗА ЦЕНИ И НАЛИЧНОСТИ - в нашия шоурум
МЛАДОСТ

Интериорни врати Gradde се изработват по иновативна технология, позволяваща обличане на крилото изцяло без видимо прекъсване на покритието. Този метод позволява по – голяма устойчивост на на покритието от износване и повреда в сравнение със стандартния метод на фурнироване. Ръбовете на крилата са заоблени с иновативен Edge профил, придаващ стилна завършеност. Крилото е с фалц с дебелина 40 мм., изработено от HDF плоскости и подсилена рамка от HDF материал. Моделите на вратите могат да бъдат изпълнени с пълнеж „пчелна пита“ или „перфорирано ПДЧ“.

Регулируема каса Gradde Панел също е изработена от HDF материал с покритие Graddex Klasse A или Graddex Klasse A ++. Касата е с прави первази и възможност за регулиране от едната страна. Този модел каса позволява обличането на метална каса без да е необходимо къртене, като при това с минимално намаляване на светлия отвор. Предлага се в различни размери, които обхващат зидове от 60 мм. до 199 мм.

Интериорни врати Gradde модел Monolith са изработени от подсилени вертикални и хоризонтални елементи от масивен HDF материал, сглобени с вътрешни връзки. Вертикалният елемент е с дебелина 40 мм. и ширина 107 мм. Хоризонталният елемент Panel е с дебелина 22 мм., а основният носещ елемент е с дебелина 35 мм. Тази оптимална дебелина, дава по – добра стабилност на вратата и я отличава с по – висока якост от стандартните изпълнения. Крилото Monolith е високо устойчиво на външни влияния, поради масивната си конструкция и стабилизираща сглобка на елементите с двойните и тройните си връзки. При тези модели липсва стъклодържач.

Регулируема каса Gradde Standart е изработена от HDF материал с покритие Graddex Klasse A или Graddex Klasse A ++. Касата е с прави первази и възможност за регулиране от едната страна. Тази каса се предлага в различни размери, които обхващат зидове от 60 мм. до 360 мм.

ЦВЕТОВЕ

Всички врати се предлагат в следните цветове*:

* Възможно е да има различие в реалните цветове от показаните на сайта.

 

ПОКРИТИЯ

Graddex Klasse A++ – многопластово покритие от вертикално разположени слоеве дървесни частици, импрегнирани със защитен лак, меламинови и синтетични смоли по иновативна технология Hartfein на Gradde, която гарантира влагоустойчивост и устойчивост от надраскване на покритието.

Graddex Klasse A – декоративен слой от целулоза и дървесни частици, импрегниран с меламинови смоли и лакове, които придават допълнителна здравина на HDF плоскостите и предпазват от надраскване.

Можете да избирате между модели с лента от цветно покритие и изчистени:

С ЛЕНТА ОТ ЦВЕТНО ПОКРИТИЕ

ИЗЧИСТЕНИ

ОЩЕ ВХОДНИ ВРАТИ

БЛИНДИРАНИ KARTAL

МЕТАЛНИ