Продължете към съдържанието

Покривни прозорци и щори VELUX

ФИРМА НАВАРРА ООД предлага следната гама продукти на VELUX

СЪЗДАЙТЕ ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО

Разширете Вашите стаи под покрива със специалните продукти и иновативни решения на покривни прозорци VELUX. С тяхна помощ можете да трансформирате напълно стаята, като вкарате природата вътре. Добавете място, отворете пространството, внесете свеж въздух и естествена дневна светлина в дома си! 

КОНТРОЛ НА СВЕТЛИНАТА И ТОПЛИНАТА

Перфектният комфорт всъщност е въпрос на намиране на перфектната комбинация: Първо трябва да можете да контролирате количеството дневна светлина и слънчевото греене, за да получите приятно и достатъчно осветление или да блокирате светлината напълно. След това трябва да защитите дома си от прекалено прегряване от слънцето. С други думи, трябва да комбинирате вътрешни щори с външни сенници или ролетни щори.

Монтажът на покривните прозорци е изключително важен. Гамата обшивки и продукти за монтаж VELUX превръща професионалния монтаж на покривни прозорци в бърза, лесна и безопасна задача. Всички оригинални продукти на VELUX са съвместими един с друг. Това гарантира устойчив на метеорологични условия и сигурно закрепен към покривната конструкция покривен прозорец, както и отличен завършек отвътре.

галерия VELUX
ПОСЕТЕТЕ НИ В НАШИТЕ 2 ШОУРУМА
МЛАДОСТ
ОПЪЛЧЕНСКА
5/5

други услуги от НАВАРРА ООД